Skip to main content

Landskapsbild: Mörk vacker tjärn med vackra fjäll runtomkring
Väder: Molnighet 1/8, Nederbörd 0 mm
Dygn i enskildhet: 4
Föda: Öring ,röding och hjortron
Position: Anarisets marker

Hälsa/känslor: Sovit, ätit gott, badat och njutit av det underbara vädret.

Sov länge tills solen tvingade mig att stiga upp. Åt mig mätt på gårdagens fisk som jag förvarar i sjön under några stenar. Njöt av solen samt kastade pinnar och lekte med Daxa. Sen tog vi en simtur ut över tjärnen. Full av kraft igen begav vi oss ut på vandring till en närbelägen fors där vi flugfiskade en stund, dock utan framgång. Plockade hjortron på vägen dit. Ungefär 10 % har nu mognat. Under kvällen begav vi oss ut på sjön och en fin röding högg på wobbler. Lyckligtvis börjar Daxa vänja sig lite nu och det blir inte lika stort tumult i kanoten.

Tankar om livet: Man fattar beslut antingen genom logiskt analyserande tankearbete och intuition (magkänsla). Ibland uppstår konflikt emellan de båda. Välj då alltid intuitionen. Annars mår man inte bra och är egentligen inte nöjd med sitt beslut.

Allemansrätten: När man eldar ute är det bra att ha koll på brandrisken. Inget är lättare nu när myndigheten för samhällsskydd och beredskap skapat en app som heter ”BRANDRISK Ute”. Den använder din position och informerar om brandrisken och eventuella eldningsförbud.