Skip to main content

Landskapsbild: Stor fjällsjö med vackra fjäll runtomkring
Väder: Molnighet 0/8, Nederbörd 0 mm
Dygn i enskildhet: 9
Föda: Öring, kråkbär och blåbär
Position: Exclusive Adventures marker

Hälsa/känslor: Vilodag och tvättdag

Idag tog vi vilodag. Rejält trötta efter igår. Man har inte samma energi som normalt. Tror att jag redan tappat 5 kg, men jag har ingen våg att väga mig på. Dagens öring luktade riktigt illa. Trots långkok satt lukten kvar och jag fick bara i mig hälften. Daxa uppskattade den dock.

Vi låg mest i tältet eller satt utanför i solen. Vi tog två dopp i sjön och passade på att tvätta kläderna. Idag var det så varmt att jag flera gånger fick blöta skjortan. Det svalkar skönt.

Tankar om livet: När man uppfyllt sina egna drömmar börjar man fundera på om det även går att uppfylla andras drömmar. Därav Daxas drömäventyr som jag föreställer mig att detta äventyr verkligen är. Man ser på henne att hon stormtrivs. Nästa år blir det givetvis ännu ett äventyr. Föresatsen är att det kommer bli min dotters drömäventyr.

Allemansrätten: Ledorden i allemansrätten är INTE STÖRA, INTE FÖRSTÖRA. Om man av någon, i princip vilken som helst anledning hamnar i en dispyt med en markägare och man trots tillsägelser hävdar sin rätt enligt allemansrätten har man egentligen lyckats bryta mot allemansrättens ledord INTE STÖRA.