Skip to main content

Väder: Molnighet 8/8, nederbörd 15 mm, vind 3 m/s, temp 13 grader
Position: Lauvøya
Hälsa/känslor: Regnet är åter men vinden är stillsam. Skön dag med mycket sällskapsspel.

Trots att vi lade oss tidigt igår så fick nog Wilma en riktig sockerkick av chokladkakan igår för hon babblade oavbrutet till klockan 02 på natten. Skakade liv i henne vid lunchtid och ett litet lamm bräkte intensivt efter flocken. Vi fick en rejäl morgonpromenad men när vi kom fram sprang hon iväg till sin nyfunna flock.

Länge pysslade vi om hästarna idag och kammade både man och svans. Wilma flätade en vacker fläta på Stulka. Vi tog en lång ridtur idag i brant terräng och det är verkligen fascinerande att se hur de tar sig fram. Vid en vik hörde vi två havsuttrar som lät riktigt högt. Vad de hade för sig var svårt att se men antingen så var det kärlek eller två rivaler. Nu är i princip allt avbockat på önskelistan och det som återstår är att se val och fånga lite fina makrillar.

En skön kväll med sällskapsspel i tältet fick avrunda dagen och ställningen i Yatzy just nu är 11-10 till mig!

Tankar om livet: Hemligheten bakom alla relationer är att inte ha några förutfattade förväntningar på hur relationen ska gestalta sig. Att istället acceptera den andra personen för den hen är med både positiva och negativa sidor. Att inte försöka anpassa eller förändra något utan i stället hjälpa personen att nå sin fulla potential och sina drömmar i livet.

Frisk i naturen: Naturen ger färre sjukdagar i skolan och redan 1998 visste vi att: 5-25 timmars vistelse i lärmiljön utomhus ger 7 sjukdagar/år medan mindre än 5 timmars utomhus ger 37 dagars sjukfrånvaro.