Skip to main content

Väder: Molnighet 2/8, nederbörd 0 mm, vind 2 m/s, temp 15 grader
Position: Lauvøya
Hälsa/känslor: Firande av midsommar på ett alldeles eget härligt vis.

Så skönt att midsommar i år inte består av en massa måsten och krav. Idag så kände vi efter vad vi ville göra och det resulterade i att knyta kransar, så vi begav oss ut och plockade blommor. Så härligt att sitta i lugn och ro, knyta kransar tillsammans och prata om ditt och datt.

Resten av dagen ägnade vi tillsammans med hästarna och varje gång vi rider ner till stranden infinner sig en smått magisk känsla. Vi hade hoppats på krabba till middag, men i krabburen fanns bara slemmiga kungssniglar, eremitkräftor och till Wilmas stora glädje en vacker sjöstjärna.

Härligt väder och stiltje så fick även Wilma möjlighet till att sätta på sig klänning dagen till ära. En riktigt skön, lugn och stillsam midsommarafton, men framförallt bedårande vacker.

Tankar om livet: Ofta infinner det sig en massa inbillade krav från omvärlden vid högtider. Att de ska vara på ett visst sätt och att man måste göra vissa saker. Men alla dessa krav är just inbillade, det enda som betyder något är faktiskt att man har mysigt och umgås samt rår om och uppmärksammar varandra.

Frisk i naturen: Naturen förbättrar motoriken och barn som vistas i en naturrik miljö visade sig vara friskare och mer motoriskt utvecklade än de som
vistades i en mer naturfattig miljö, vilket i sig också ger starkare muskler.