Skip to main content

Landskap: Fri horisont åt varje håll
Väder: Moln: 6/8, Sydöst 18 m/s, kraftigt regn
Temp: 16 grader
Distans: 73 km
Genomsnittlig distans: 72 km
Total distans: 1576 km
Position: 31.721306, -16.900728
Hälsa/känslor: Vi båda känner oss OK, ivriga att komma fram till Madeira.

Beskrivning av dagen

På morgonen bestämde vi oss för att börja ro igen, även om vädret fortfarande var svårt. Vi var genomblöta både av brytande vågor och av regn, men det känns bra att komma en bit på väg mot Madeira. Vi insåg idag att detta är det närmaste vi har varit att landa i år!

Coalition Clean Baltic- Rädda Östersjötumlaren

Att skydda tumlarna i det stora svenska Natura 2000-området är mycket viktigt för att ge populationen en chans att återhämta sig. På CCB arbetar vi nu tillsammans med myndigheter och intressenter för att titta på lämpliga bevarandeåtgärder för detta område. I detta arbete behöver vi din hjälp med att övertyga politikerna om att det är viktigt att skydda tumlaren i Östersjön, så att de fattar rätt beslut om förvaltningen av detta nya Natura 2000-område.

Vi måste komplettera detta område med effektiva förvaltningsåtgärder, så att tumlare kan föda upp sina ungar i fred. Hjälp oss att berätta för våra beslutsfattare att rädda Östersjötumlaren genom att använda hashtaggen #RäddaTumlaren eller #SavetheBalticPorpoise i sociala medier. Om du ser en tumlare till havs ska du rapportera det till ditt nationella rapporteringscentrum.

Aforism

Med trauma förlorar du dig själv, med återhämtning hittar du dig själv.

Partners

#simrisalg #datanetab #24hourmeals #suitehomespain #melkerkayaks #clearwrap #outdoorexperten #kleankanteen #sundayafternoons #opinel #bergansofnorway #teamsubtech #subtechsports #Primusequipment #primus #yuliyalife #ekensnaval #sarinfo #7slu #SaveTheBalticPorpoise #RäddaTumlaren #balticporpoise